Sunday, March 3, 9:24 pm

Pas njoftimit zyrtar të Princ Lekës, edhe Elia Zaharia konfirmoi për ndjekësit e saj në Instagram se kanë nisur procedurat e divorcit. “Miq dhe dashamirës,Më duhet tju komunikoj që sot filluam procedurat ligjore për zgjidhjen e martesës, pasi vendosëm bashkërisht të kërkojmë zyrtarizimin e divorcit! Ky nuk është aspak një realitet që më lumturon…
Read More

Share.